PELAN SIMPANAN

MENUJU BAITULLAH

3 Tahun Umrah Pertamaku |ย ++7 Tahun Haji Pertamaku

Aku Mahu Taubat Cepat! Aku Mahu Tawaf Cepat !

KEMPEN KESEDARAN HAJI & UMRAH BERSAMA AMTC

Pengalaman kami mengendalikan program2 motivasi Umrah, Latihan & Keusahawanan selama lebih 7 tahun secara SERIUS & ISTIQAMAH sejak tahun 2011 lagi, kami telah berdepan dengan lebih 10,000 audience dari pelbagai latar belakang & karakter.

Antara isu yg paling kritikal apabila ditanya mengapa mereka masih tidak lagi menunaikan Umrah/Haji ialahย MASALAH KEWANGAN.ย Sedangkan pra-syarat untuk menjadi Tetamu Allah ialah 2M iaitu MAHU & MAMPU!

Mereka yang MAHU & MAMPU bolehlah memilih ribuan pakej Umrah yg ditawarkan dari pelbagai travel Umrah di MALAYSIA.

Justeru… bagaimana dengan mereka yg sekadar MAHU tapi TAK MAMPU? Atau MAMPU tapi TAK MAHU? Atau dah lah TAK MAMPU TAK MAHU pulak tu..๐Ÿค”

Tempoh menunggu untuk tunaikan Haji melalui Tabung Haji sudah melebihi 120 tahun?๐Ÿ˜”

Adakah anda telah tunaikan Haji? atau jika belum adakah anda ingin kami bantu bagaimana anda boleh tunaikan Haji dalam tempoh 7-10 tahun?

AMTC ingin mencadangkan satu Pelan Simpanan Menuju Baitullah yg baru dilancarkan pada bulan Ogos 2019 dengan serendah RM250 sebulan impian anda akan tercapai InsyaAllah ๐Ÿ•‹๐Ÿคฒ๐Ÿป

Jika berminat sila tinggalkan maklumat berikut untuk kami berikan quotation untuk pelan tersebut secara PERCUMA. Tak salah untuk ambil tahu terlebih dahulu.

Dapatkan satu tiket KURSUS SIJIL KHAS MUTAWWIF bernilai RM995 secara PERCUMA apabila anda sign up pelan ini. Moga kita semua dijemput menjadi tetamu Allah yang paling Istimewa.

๐Ÿ•‹๐Ÿ•ŒBERITA BAIK !!๐Ÿ•‹๐Ÿ•Œ

JOM SERTAI KEMPEN KESEDARAN HAJI & UMRAH BERSAMA AMTC
     > 3 Tahun Umrah Pertamaku
> 7 Tahun Haji Pertamaku

๐Ÿ•‹โ€œKira-kira 3 juta umat Islam di Malaysia sudah mendaftar untuk menunaikan fardu haji. Ini adalah sebahagian daripada 9.3 juta pendeposit di Tabung Haji (TH) pada 2018. Dengan jumlah seramai itu, tempoh menunggu untuk menunaikan haji juga semakin lama menjangkau 116 tahun.โ€ ๐Ÿ˜ณ

>> Kalau ada cara untuk kita merancang hanya 7 tahun dari sekarangโ“

>> Anda berhajat nk pergi UMRAH/HAJI & menginap di HOTEL bertaraf 5 bintang hanya 50 meter dari Masjidil Haramโ“

Jom set masa untuk konsultansi PERCUMA bersama kami. Klik butang dibawah.

ANDA YANG MEMILIH UNTUK DIPILIH OLEH ALLAH!!!

Jom Lihat video dibawah untuk mengetahui RAHSIA bagaimana seorang pengusaha MEE REBUS dapat menunaikan ibadah Haji SETIAP TAHUN.

Bagaimana dengan hanya RM24 sehari boleh memampukan kitaย menjadi tetamu Allah setiap tahun ke Baitullah๐Ÿ•‹๐Ÿฅฐ

Ikuti kisah & pengalaman yg sangat inspirasi dari Tn Hj Halim Hj Wahid bagaimana beliau setiap tahun akan berada di ARAFAH๐Ÿ•‹โค๏ธ

Jom mulakan langkah SEKARANG!ย 

Dapatkan konsultansi secara PERCUMA dari team ELITE AMTC.

ย 

Klik butang dibawah untuk bantuan daripada Team AMTC